top of page

Hoewel ik in 1980 in Amsterdam geboren ben,

ben ik opgegroeid in Almere. Ik heb daar vanaf
het 3e jaar van de middelbare school met mijn handen geleerd. Via vmbo bouwtechniek ben ik naar het mbo Hout- en meubileringscollege gegaan. Na deze vier jarige opleiding ben in naar de hoge school voor de kunsten, Constanthijn Huygens gegaan. Na de afronding ben ik voor mezelf begonnen als objecten- meubelmaker in mijn atelier. Met de bedrijfsnaam Wensobjecten. Hier maak ik meubels/objecten voor particulieren en bedrijven.

Naast mijn beroepspraktijk geef ik technische en creatieve workshops aan kinderen. Naast dat ik vind dat men vrij moet kunnen proberen iets nieuws te maken vind ik het ook belangrijk om kennis te hebben van de basis technieken zoals houtbewerking en metaalbewerking.

Dat is een van de redenen dat ik de BIK opleiding ben gaan doen. BIK staat voor Beroepskunstenaar In de Klas. Tijdens de opleiding ben ik getraind om mijn passie techniek en creativieteit over te brengen aan kinderen.

Om ze buiten de gebaande paden te laten
denken en om ze kennis te laten nemen van techniek.
We laten ons niet weerhouden door de vraag;
"Hoe moet dat dan, dat kan toch niet?" Door te experimenteren met materiaal en de techniek naar onze hand te zetten komen we tot nieuwe beelden- objecten. ​

Wanda,

Door te proberen kunnen we leren.

Wie is Wanda?
bottom of page